Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρης Καμμένος για υπόθεση Novartis: Η δικογραφία δεν περιέχει καμία απόδειξη χρηματισμού κανενός

Για τρομακτικές καταστάσεις που περιγράφονται στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis, στην οποία, όμως, «δεν περιέχεται καμία απόδειξη χρηματισμού κανενός» έκανε λόγο το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.«Στη δικογραφιά εμπλέκουν οι κατηγορίες πολιτικό πρόσωπο αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρξε χρηματισμός. Δεν τεκμηριώνονται όλες αυτές οι κατηγορίες προς το παρόν. Ελπίζω τα στοιχεία που λένε ότι έχει το FBI να τεκμηριώνουν τον χρηματισμό» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Σε επόμενη ερώτηση ο κ. Καμμένος επανέλαβε: «προκύπτουν καταθέσείς για πολιτικά πρόσωπα, δεν προκύπτει απόδειξη χρηματισμού ή ότι πώς ήρθε σε γνώση του πώς έγινε ο χρηματισμός. Δεν υπάρχει πιστοποίηση από πού προήλθε αυτή η κατηγορία».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τα επόμενα βήματα όσον αφορά την επίθεση είπε ότι «ο μόνος δρόμος που φαντάζομαι είναι η προανακριτική. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα γίνουν μια δύο συνεδρίες και μετά θα επιστρέψουμε τον φάκελο στην Εισαγγελία. Θα πρέπει η Εισαγγελία να σηκώσει τηλέφωνα, να ανοίξει λογαριασμούς για να βρει αν υπάρχουν τρίτες εταιρείες με "μπροστινούς"».

«Έχει πάρα πολύ δουλειά. Είμαστε εναντίον όσων έβαλαν το χέρι στο μέλι» κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αλλά ζήτησε «προσοχή να μην δηλητηριαστεί όλη η πολιτική ζωή του τόπου και αυτό θα είναι χειρότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: