Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Το Κτήμα Γκλίναβος γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού


Το Κτήμα Γκλίναβος για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού» με το δίκτυο επισκέψιμων οινοποιείων «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του. Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα.


Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, το Κτήμα Γκλίναβος θα είναι επισκέψιμο για το οινόφιλο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο οινοποιείο και τα κελάρια του και να δοκιμάσει τα μοναδικά κρασιά του από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στα ιδιόκτητα αμπελοτόπια της περιοχής της Ζίτσας, πάντα με τη συνοδεία από σπιτικές παραδοσιακές πίτες.

Επιπλέον οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το κρασί τους από το οινοποιείο μας και να το συνοδέψουν με το φαγητό τους στις παραδοσιακές ταβέρνες της Ζίτσας: “Ο Μύλος του Αχιλλέα” στο Θεογέφυρο (τ.6936509452, www.theogefyro.gr) και «Μοναστήρι Καφέ» στη Θέση Μοναστήρι (τ.2658022456, https://goo.gl/Prcm3f), ενώ θα μπορούν να μπουν στις συνεχόμενες κληρώσεις δώρων που θα πραγματοποιούνται. Εκτός από τις φιάλες κρασιού, θα κληρωθούν και δύο εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα Για τους μικρούς μας φίλους θα διεξαχθεί Κυνήγι Θησαυρού στους χώρους του οινοποιείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: