Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η «Νιτσιάκος» διαψεύδει ότι πήρε το 40% της εταιρείας ο Σάκης Ρουβάς!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έφεραν τον Σάκη Ρουβά να αποκτά το 40% της Νιτσιάκος προχώρησε η εταιρεία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η οικογένεια αναφέρει: «Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της».



Η «είδηση» άρχισε να διακινείται από την Παρασκευή από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οικονομικού καναλιού «SBC», κανένας δεν επικοινώνησε με την οικογένεια, προκειμένου να διασταυρώσει εάν ευσταθεί. 

Δημοσιεύματα ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει «δώσει τα χέρια» με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. 

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. 

Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: