Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Καιρός: Πάνω από τους 35 και πάλι το θερμόμετρο

Ο καιρός αποφάσισε να μας βάλει για τα καλά στο καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες επανέρχονται πάνω από τους 35 βαθμούς, όμως μένουν και οι βοριάδες.Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:



Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 22 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μεγίστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 08-07-2017

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρεςΤοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7Μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: