Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Θρίλερ με τον θάνατο 20χρονης! Πέθανε στις οικογενειακές διακοπές

Η Abbey Conner και ο μεγάλος της αδερφός Austin βρέθηκαν αναίσθητοι στην πισίνα στο θέρετρο Iberostar Paraiso del Mar λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή τους και παρά το γεγονός ότι ήταν καλοί κολυμβητές. Η οικογένεια της 20χρονης εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατό της έξι μήνες μετά. Ο αδερφός της Austin νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και κρατήθηκε στη ζωή, ενώ η Abbey κατέληξε όταν την έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής νοσοκομείου της Φλόριντα στις 12 Ιανουαρίου.Τα δύο αδέρφια, όπως δήλωσε ο αδερφός της Austin, είχαν πιει 4 με 5 σφηνάκια τεκίλα, ενώ μετά ήπιαν σφηνάκια και με μια παρέα στο μπαρ αλλά δεν ήξεραν τι περιείχαν. Η μητέρα τους και ο πατριός τους δεν βρίσκονταν μαζί τους στην πισίνα.



"Στο κολέγιο έπινα πολύ αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πέσω στην πισίνα και να κοιμηθώ", δήλωσε ο Austin. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους ήταν 0,26 για τον Austin και 0,25 για την Abbey, με οτιδήποτε πάνω από το όριο του 0,25 να μπορεί να προκαλέσει απώλεια των κινητικών δεξιοτήτων.

"Κάποιος πρέπει να τους έριξε ναρκωτικά", τόνισε ο πατέρας τους Bill Conner που ήταν μαζί τους στο θέρετρο. "Το να γνωρίζουμε ότι είμαστε θύματα κάποιου άρρωστου ανθρώπου που μας νάρκωσε είναι σχεδόν σουρεαλιστικό", τόνισε ο Austin στο Journal Sentinel.

Το πιστοποιητικό θανάτου της Abbey αναγράφει "τυχαίο πνιγμό", με την οικογένειά της να δηλώνει πως οι αρχές ήταν απρόθυμες να προβούν σε εμπεριστατωμένη έρευνα. Η οικογένεια προσέλαβε δικηγόρο και διαπιστώθηκε ότι οι αστυνομικοί μίλησαν σε 3 υπαλλήλους του θερέτρου.

"Είναι πάρα πολύ βολικό", δήλωσε ο δικηγόρος Florentino Ramirez. "Αν ήταν ατύχημα που ήταν όλοι; Δεν βγάζει νόημα, υπάρχουν πολλά κενά". Ο πατέρας της Abbey συγκλονίζει δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. "Περιμένω ακόμα την κόρη μου να μπει στο σπίτι. Δεν θα μπορούσε να συμβεί... στη μέση του μπαρ, δύο ενήλικες να επιπλέουν στην πισίνα για τόση ώρα μέχρι να πνιγεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: