Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Παρουσιάζεται στα Γιάννενα το βιβλίο της δημοσιογράφου Λίας Λάππα

Την Παρασκευή 23/6/2017 στις 20:30 ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «Δ ΧΑΤΖΗΣ» η δημοσιογράφος Λία Λάππα παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους»Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας,
η Δημοσιογράφος Βίλιαν Στασινού,
ο Διευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων Μιχάλης Αλεξίου 
ο Eπιχειρηματίας- Γενικ. Γραμ. Ένωσης Ξενοδοχ. Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης
ο Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του SUPER FM Γιώργος Γιαννάκης
Το πάνελ πλαισιώνουν: 
Ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος, ο νομαρχιακός σύμβουλος Οδυσσέας Πότσης, η ασφαλιστική σύμβουλος Μαρία Περιστέρη και οι δημοσιογράφοι: Βασίλης Λούπας, Μίλτος Γήτας, Γιάννης Κράνος.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Τσέπα


Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους. Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους και εκείνοι της εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους.Το βιβλίο εμπεριέχει, με χιούμορ και αμεσότητα, όλα αυτά και άλλα πολλά μικρά μυστικά, μεγάλων ανδρών που μπορούν να εξηγήσουν τις συμπεριφορές τους, ως προς το άλλο φύλο. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ειπωμένο» από άνδρες για να το διαβάσουν οι γυναίκες.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Και 48 ώρες να είχε η μέρα πάλι θα ένιωθε ότι δεν θα προλάβαινε να κάνει όλα αυτά που θέλει. Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας με το βιβλίο «οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους».Το βιβλίο είναι μια μεγάλη έρευνα από μεριάς της, για να καταλάβει το πόσο πολύ το επάγγελμα επηρεάζει τους άνδρες και τη συμπεριφορά τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους. Είναι απόφοιτος Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π και λατρεύει, ό, τι προάγει το πνεύμα και την ψυχή. Η ίδια αναφέρει: «Θα ήθελα να μένω κοντά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης για να το επισκέπτομαι συχνά και να ξεναγώ τους φίλους μου. Μάλιστα, όταν βγαίνω στο εξωτερικό είμαι ικανή να μιλάω στον ταξιτζή ώρες για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Εγώ και η τεχνολογία δεν πάμε μαζί αλλά είμαι λάτρης των social media και της φωτογραφίας, ( «βλέπω» παντού κάδρα). Η μικρή μου κόρη (5 ετών), ξέρει, από τώρα, τι σημαίνει δημοσιογραφία και ρεπορτάζ ενώ με τις ζωγραφιές της θέλει να κάνει έκθεση έργων τέχνης!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: