Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με επιτυχία στέφθηκε η έκθεση μοντελισμού στα Ιωάννινα {photos}


Μοναδικά μοντέλα όπως τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και αεροπλανάκια, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι κάτοικοι των Ιωαννίνων στην τριήμερη έκθεση μοντελισμού που πραγματοποιήθηκε στα Παλαιά Σφαγεία στα Γιάννενα. Η έκθεση έγινε το τριήμερο 28-30 Απριλίου στο φουαγιέ του πολιτιστικού πολυχώρου “Δημήτρης Χατζής” (Παλαιά Σφαγεία), στην Οδό Μακαρίου και περιλάμβανε διάφορα στατικά αλλά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των κατηγοριών και θεμάτων. Μικρά και μεγάλα αυτοκίνητα αλλά και φορτηγά όλων των ειδών, ποικιλία αεροπλάνων καθώς και πλεούμενα καραβάκια ήταν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που στόλιζαν τον χώρο της έκθεσης.


Πολλοί από τους επισκέπτες φωτογράφιζαν τα εκθέματα εντυπωσιασμένοι ενώ είχαν και την ευκαιρία να ενημερωθούν για το κάθε μοντέλο από τους ανθρώπους του συλλόγου που βρίσκονταν στην έκθεση.
Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκαν και αρκετές ενδιαφέρουσες μοντελιστικές εκδηλώσεις. Σεμινάρια μοντελιστικών τεχνικών, πλεύσεις, πτήσεις και επιδείξεις μοντέλων. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η βράβευση παλαιών μελών της ΕΜΙ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Πολυχώρου (Παλιά Σφαγεία). Οι απονομές διάφορων αναμνηστικών καθώς και η παράδοση μοντέλων έγινε την Κυριακή το μεσημέρι. 



Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Νίκος Αντωνίου
Σπουδαστής Δημοσιογραφίας ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: