Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Κιντ: “Ο Αντετοκούνμπο ανήκει στην κατηγορία Λεμπρόν, Κόμπι και Τζόρνταν”

Όλο το ΝΒΑ μιλάει για το «ελληνικό φαινόμενο» και ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, έφθασε να τον συγκρίνει με τους μεγάλους θρύλους του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη:«Συναντάς στην πορεία σου ξεχωριστούς παίκτες, όπως τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν», τόνισε ο Κιντ και συμπλήρωσε:



«Κάποιοι παίκτες είναι σπάνιοι και νομίζω πως ο Γιάννης είναι ένα από αυτά τα σπάνια πουλιά που θα έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε για πολύ καιρό. Αυτό που ξεχνάμε για εκείνον είναι πως είναι μόλις 21 ετών και κάνει τόσα πολλά που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Είναι το στοιχείο που τον διακρίνει και πολλοί δεν του δίνουν σημασία.»

Στο μεταξύ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, μέσω του προσωπικού του γυμναστή, προσκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνουν προπονήσεις μαζί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ελληνας άσος των Μπακς. Ο Γερμανός σούπερ σταρ του Ντάλας τον προσκάλεσε, μέσω του προσωπικού του γυμναστή, Χόλγκερ Γκεσβίντερ:

«Δουλεύουν μαζί στη Γερμανία, η οποία δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα, και μου είπε αν θέλω, πως μπορώ να πηγαίνω εκεί ή να έρχεται αυτός εδώ και να δουλεύουμε μαζί. Είναι μια ωραία πρόσκληση. Ελπίζω το πρόγραμμά μου με την Εθνική και τους Μπακς να μου επιτρέψει να κάνω το ταξίδι», τόνισε σχετικά ο «Giannis» και κατέληξε για το στόχο του: «Να σουτάρω χωρίς να διστάζω. Χωρίς να νοιάζομαι αν θα ευστοχήσω ή όχι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: