Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Παρουσιάζεται το «Καταρρίπτεται» της Χαράς Χρυσάφη στη Θεσσαλονίκη

To Σάββατο 26/11 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Χαράς Χρυσάφη με τον τίτλο "Καταρρίπτεται", εκδ.Ωρίωνας στον πρώτο όροφο του καφέ The RITZ (Βενιζέλου 1),Θεσσαλονίκη.



Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν:
Τζένη Λιάππα:Διευθύντρια των εκδόσεων Εκδόσεις Ωρίωνας
Ζηνοβία Κωστελίδου (Σκηνοθέτης)
Ιωάννα Γκανέτσα (Συγγραφέας)
Εύα Παυλίδου (Συγγραφέας)
Θεόφιλος Γιαννόπουλος (Λογοτέχνης)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Τι θα γινόταν αν μια δεύτερη σκέψη σου πήγαινε και τρύπωνε σε μικρές λεπτομέρειες της ζωής σου; Ο Πήτερ Μπρουκ μίλησε για το "Πίσω κείμενο" στη θεατρική πράξη και για τις σκέψεις που χάνονται όταν γίνονται λέξεις. Τούτες όμως οι "δεύτερες" σκέψεις είναι που δίνουν νόημα στην αλήθεια για τον εαυτό σου.Είσαι έτοιμος να τις σερβίρεις ξεδιάντροπα στον διπλανό σου;

Βιογραφικό:
Η Χαρά Χρυσάφη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Έχει γράψει 2 βιβλία. Μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Ερωτικές Αντιφάσεις» και το «Καταρρίπτεται» που αποτελείται από 15 θεατρικούς μονολόγους, εκδ. Ωριώνας. Ποιήματα της έχουν εκδοθεί στο συλλογικό έργο «Στων Ιδεών την πόλη» και στο «Γιορτή Ποιητών 2015».
 
-Βραβείο ποίησης στο 30ο διαγωνισμό "Σικελιανά"(κατηγορία Βιβλίο). 
-Τιμητικό βραβείο από την Δ.Ε.Ε.Λ στην 34η γιορτή ποιητών 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: