Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Οι υποψίες των Βρετανών αστυνομικών στην υπόθεση του Μπεν - Που εστιάζουν τις έρευνές τους

Νέα τροπή πήραν οι έρευνες για τα οστά του Μπεν Νίνταμ στην Κω μετά τη διαπίστωση των Βρετανών αστυνομικών ότι ένα δωμάτιο όπου διέμενε το 21 μηνών αγοράκι με την οικογένειά του το 1991 προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση. Οι Βρετανοί  ντετέκτιβ ζήτησαν την άδεια του ιδιοκτήτη για να κατεδαφίσουν το κτίσμα και να αναζητήσουν στοιχεία.Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν τα σανδάλια από ελαφρύ καφέ δέρμα με ασημί αγκράφα που φορούσε ο Μπεν και μάλιστα έχουν εξασφαλίσει φωτογραφία τους.


Ο εμπειρογνώμονας Φρανκ Χάρκενς σημείωσε ότι τα σανδάλια έχουν σημασία καθώς «δίνουν στους ερευνητές μια καλύτερη ιδέα γα το τι ψάχνουν» ενώ πρόσθεσε ότι τα έφτιαξε τσαγκάρης του νησιού. Ήδη έχει βρεθεί στο χωράφι παραμετρικά του σπιτιού στην Κω ένα κομμάτι δέρματος που όμως δεν συνδέεται με την υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο χωράφι όπου ο ερευνητές αναζητούν σημάδια αποσύνθεσης, υπολείμματα ρούχων, παιχνιδιών και ότι άλλο μπορεί να ανήκε στον Μπεν. Ότι βρίσκουν το στέλνουν σε ειδικά δικαστήρια στη Βρετανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: