Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Βαθιά «ανάσα» για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA μετά το 3Χ3 Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Οι Ελληνικές ομάδες αυτή τη φορά έκαναν το... καθήκον τους και με το 3/3 αλλά και τις - σχεδόν - δεδομένες ισάριθμες συμμετοχές στους ομίλους του Europa, έδωσαν τεράστια ανάσα στην χώρα μας για την χώρα μας στην βαθμολογία. Την αρχή, χρονολογικά, έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σάρωσε τη Ντιναμό μέσα στην Τιφλίδα με το εμφατικό 3-0 που τον φέρνει με το... 1,5 πόδι στους ομίλους του Europa League.Ακολούθησε ο θρίαμβος με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο επί της Μπρόντμπι κάνοντας το έργο των πρασίνων πιο εύκολο για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη Δανία.



Την ιδανική βραδιά έκλεισε ο Ολυμπιακός ο οποίος με το 1-0 επί της Αρούκα στην Πορτογαλία έβαλε γερές βάσεις για την παρουσία και της τρίτης ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Europa.

Τόσο οι 600 βαθμοί, όσο και οι εξασφάλιση, ουσιαστικά, της πρόκρισης όλων των εκπροσώπων της Ελλάδας, μας φέρνουν σε απόσταση βολής από τους Κροάτες και τους Ολλανδούς.

Μάλιστα, μεγάλο όπλο για εμάς, είναι πως η Κροατία όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει με μόλις 1 εκπρόσωπο και είναι στο... χέρι μας να εξασφαλίσουμε - τουλάχιστον - την 14η θέση. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: