Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Περιπλέκεται το μυστήριο για το θάνατο πατέρα και κόρης - Τα στοιχεία "δείχνουν" εξάντληση και αφυδάτωση

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στην Ηλεία και ακόμα και οι αστυνομικοί, δε μπορούν να βγάλουν ένα πρώτο συμπέρασμα για το πώς οι δύο άνθρωποι, ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του, άφησαν την τελευταία πνοή τους.Είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου και σήμερα "γράφτηκε" ο τραγικός επίλογος, όταν βρέθηκαν νεκροί. Ο πατέρας, μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του έξω από το αυτοκίνητο, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Τόσο η πόρτα του οδηγού όσο και η πόρτα του συνοδηγού ήταν ανοιχτές...



Τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα λεφτά, τα πορτοφόλια τους, ήταν άθικτα. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και η διαδρομή του αυτοκινήτου τους, πριν καταλήξει στο ερημικό χωράφι... Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, μπήκε σε έναν μικρό χωματόδρομο και έκανε μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, Στη συνέχεια, βγήκε από το χωματόδρομο και μπήκε σε μια χορτολιβαδική έκταση όπου έκανε άλλο 1,5 χιλιόμετρο. Γιατί; Ακόμα παραμένει άγνωστο.

Θυμίζουμε ότι όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας με την κόρη του, είχαν πάει στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελαν να ανάψουν κερί. Μετά την εκκλησία όμως, ήταν σα να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε. Δεν έδωσαν ξανά, κανένα σημάδι ζωής...

Ιατροδικαστής: Πέθαναν από παθολογικά αίτια
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ούτε ο ιατροδικαστής "είδε" κάτι που να τον οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή "δείχνουν" παθολογικά αίτια, με έντονα σημάδια εξάντλησης και αφυδάτωσης. 

Κι ίσως αυτά τα στοιχεία, να ενισχύουν περισσότερο το σενάριο, που θέλει πατέρα και κόρη να χάθηκαν στο δρόμο, επιστρέφοντας από την εκκλησία και τελικά να άφησαν την τελευταία πνοή του προσπαθώντας να φτάσουν πίσω στο χωριό ή στο σπίτι ενός προσώπου του περιβάλλοντός τους, εκεί, στην περιοχή.

Τι τους οδήγησε όμως να βγουν από την άσφαλτο και να οδηγούν μέσα στα χωράφια; Αυτό, είναι μόνο ένα από τα πολλά ερωτήματα που γεννά η περίεργη αυτής υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: