Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ελλαδάρα! Κατεδαφίζουν το σκοπευτήριο – παράγκα της... Κορακάκη μετά το χρυσό στο Ρίο


Χρειάστηκε να περάσει η Άννα Κορακάκη τα... πάνδεινα για να φτάσει χωρίς καμία βοήθεια στην κατάκτηση δυο Ολυμπιακών μεταλλίων για να σκεφτεί η ελληνική πολιτεία πως χρειάζεται ένα σκοπευτήριο για να προπονηθεί. Και μετά την επιτυχία της, κατόπιν εορτής όπως πάντα, αποφάσισαν να γκρεμίσουν το σκοπευτήριο – παράγκα στη Δράμα για να πράξουν το αυτονόητο: να φτιάξουν ένα σωστό χώρο προπόνησης!


Την... είδηση πως γκρεμίστηκε το σκοπευτήριο στους πρόποδες του βουνού Κορυλόβου στη Δράμα έκαναν γνωστή η μητέρα και ο αδερφός (αθλητής της σκοποβολής κι ο ίδιος) της Άννας Κορακάκη. Όπως είπαν, οι εργασίες κατεδάφισης έγιναν την Τρίτη (09.08.2016) ανήμερα δηλαδή του τελικού! Σύμφωνα με το dramini.gr, συνεργεία το δήμου κατεδάφισαν, τις προηγούμενες μέρες, την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη. 

Η απάντηση είναι απλή: χρειάστηκε μια επιτυχία για να κάνει η Ελλάδα το αυτονόητο για τα παιδιά της, να τους προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές για να προετοιμαστούν. Αλλά το κάνει ξανά... με καθυστέρηση. Αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (και δεν είναι η μόνη φυσικά) κατάφερε μόνη της να ανεβάσει την ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μπουλντόζες του δήμου Δράμας κατεδάφισαν στο σκοπευτήριο ντροπή, ξήλωσαν τις παράγκες και τα ερείπια όπου η Κορακάκη κι άλλοι αθλητές αναγκάζονταν να προπονούνται και άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν έργα για να φτιαχτούν υποδομές για τις ανάγκες των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: